Verbind Mensen met Natuur

Ons natuuronderwijs programma inspireert de jonge generatie tot bescherming van natuur, faciliteert continuïteit in natuuronderwijs en stelt leerlingen in staat om natuur-ambassadeurs te worden.

Helaas zijn klassikale lessen niet voldoende om natuurbescherming te stimuleren. Om betrokkenheid voor natuur te bevorderen moet er een echte verbinding zijn. De 'Quill Express' doet precies dat - door onze uitgebreide ervaring in het geven van excursies kunnen kinderen uit eerste hand natuur van dichtbij ervaren en mogelijke gevolgen zien van de afname van diersoorten en hun leefgebieden. Tegelijkertijd leren zij het belang van het behoud van hun natuurlijk erfgoed.

Door middel van interactieve lessen en interacties met dieren, kunnen de leerlingen een connectie met dieren leren opbouwen en een positieve indruk van de natuur ontwikkelen. Door eenvoudige doch boeiende activiteiten en directe ontmoetingen met dieren motiveren we de jonge generatie om actie te ondernemen voor de bescherming van natuur.

Door kinderen bij de natuur te betrekken creëren we een nieuwe generatie natuurbeschermers. Met behulp van uw steun kunnen we steeds meer kinderen laten genieten van dergelijke excursies, ze natuurgerichte schoolboeken geven, en een interactieve expositie opbouwen over de leguaan en algemene natuur van Statia. Doneer vandaag nog, en help ons om de volgende generatie van natuur'ambassadeurs' te inspireren voor het behoud van Statia's erfgoed!